Esély.eu

Kapcsolat

Gyermekfogyasztóvédelmi Tanács

2011 őszétől megújult a Gyermekfogyasztóvédelmi Tanács. A testület szakemberekkel, ismert és hiteles tanácsadókkal a következő generáció tudatosabb és egészsegesebb életmódjáért dolgozik.

Ujvári Andrea főtitkár
 Ujvári Andrea, főtitkár

Üdvözlök minden érdeklődőt!

Egészségügyi tanulmányaim során intenzíves szakápolóként dolgoztam évekig, majd mikor megkezdtem egyetemi tanulmányaimat az Egészségügyi Minisztériumban helyezkedtem el, ahol először a miniszteri kabineten dolgoztam a kabinetfőnök és a miniszter munkatársaként. Később, lehetőséget kaptam a Népegészségügyi Kormánymegbízotti Iroda koordinálására, ezzel több népegészségügyi kampányért feleltem. Évekig lehetőségem nyílt többek közt méhnyakrák, mellrák és dohányzás ellenes kampányok szervezésére, amit örömmel tettem.

Egy gyönyörű 4 éves kisfiú anyukája vagyok.

A GYES évei alatt sok fejlesztőprogramon vettünk részt kisfiammal és mivel egész életemet meghatározta az ének és a zene, elvégeztem egy módszertani képzést, amivel elsajátíthattam a zenés ölbeli játékok alapjait. Azóta is 0-4 éves gyermekeknek tartok babamuzsika foglalkozásokat. Ez is közrejátszott abban az elhatározásban, hogy létrehozzak Zuglóban egy gyermekfejlesztő központot. Mivel az alapdiplomáim nem voltak elegendők mindehhez, elvégeztem egy gyógypedagógia képzést és megnyitottuk tavaly nyáron a Varázskert BabaMamaHázat ahol több kiváló pedagógussal a családoknak nyújtunk a fejlesztő órák és kikapcsolódás mellett, sok ingyenes programot gazdag játéktárral.

Mellette egy már régen elismert nyelvtanulási módszer is érdekelni kezdett. Miután a gyermekközpontban is kialakítottunk egy gyermekangol oktató termet, észrevétlenül elköteleztem magam a Helen Doron módszer mellett. Boldog voltam, hogy helyet adhattam egy ilyen egyedülállóan, már 3 hónapos kortól minőségi anyanyelvi nyelvelsajátítást adó módszernek. Még inkább örültem, amikor felkértek a zuglói nyelviskola vezetésére.

Jelenleg ez a két munkakör, ami egyben a szívem szerint a hobbim is teljességgel a gyermekekhez köt. Hivatásom mellett a bőrömön is tapasztaltam mennyire fontos a fogyasztóvédelem a gyermekek számára, milyen mértékben fontos a gyermekek és ezáltal társadalmunk védelme.

Egész életemet meghatározta a segítségnyújtás és a családok iránti elkötelezettség.

Mindennapos munkám során kiszolgálva a családokat, magas színvonalon gazdag és értékes tanulási lehetőségeket, programokat, játékokat biztosítok mindenkinek. Célom, hogy ugyanezt kiterjesszem országos szinten is, minőségbiztosítással egybekötve.